flags
 
 
Activare.ro ofera un sistem rapid si sigur de incarcare online a cartelelor prepaid ale furnizorilor Vodafone, Orange, Telekom, Focussat, Lycamobile, Indygen, Nobel, etc precum si reincarcare internationala. Acest sistem de reincarcare prepay este usor de folosit, securizat si rapid prin care va puteti reincarca cartela prepaid prin activarea codului PIN de reincarcare sau prin incarcarea DIRECTA a numarului de telefon mobil (fara PIN).

Totul se face in 3 pasi, in timp real, rapid nu exista riscul de furt, nu exista volum minim, si poti face acum totul de acasa sau de la birou din browser-ul calculatorului cu ajutorul telefonul mobil (smartphone) sau de pe tableta.
Metode de plata disponibile:
security payu
Visa/MasterCard/Eurocard
itransfer banca bcr
itransfer banca BT
Testimoniale

reincarcare cartele online

"Un serviciu foarte bun, nemaifiind nevoie de deplasari pentru a reincarca o cartela prepay. Tot ce ai nevoie este un card cu acceptare plati online. Eu il folosesc de cateva luni pt a reincarca cartele cosmote si orange. Nu au fost probleme iar codul a venit de fiecare data dupa cca 5 min dupa ce am efectuat plata. Succes in continuare!"

Florin Filipescu